skip to Main Content

Vi er de ansatte i DataService Rjukan. Vi hjelper deg å velge den beste løsningen for deg slik at du kan gjøre jobben din på en enklere måte.

Trond Botnen

Daglig leder

I tillegg til å være daglig leder, jobber Trond som seniorkonsulent innen programmering og rådgiver for å finne løsninger som gjør hverdagen enklere for deg som kunde.

Trond startet som programmerer i datafirma på Rjukan i 1985 og har jobbet med flere store prosjekter. Han har deltatt i utvikling av bl.a. regnskaps-, fakturerings-, lønns- og saksbehandlersystem for norske kommuner, på oppdrag fra IBM. Han har utviklet booking-system for Norsk Informasjonsteknologi (NIT) som ble brukt av den olympiske radio- og tv-organisasjonen under Vinter-OL på Lillehammer. Han har utviklet webløsninger for kommuner sammen med Itum og senere med Tibe Drammen. Han jobber nå mye med Google Analytics og AdWords.

En av Tronds styrker er at han raskt forstår kundens forretningsmodell og kan snakke med forskjellige fagmiljøer for å få til den datautvekslingen som er nødvendig for å forenkle kundens hverdag.

926 99 788
trond@dataservice.no

Øyvind Nordahl

IT-konsulent

Øyvind utfører mange oppgaver i DataService. Han drifter servere både internt og for kundene våre. Han bestiller og installerer pc-er og servere. Han er en del av brukerstøtte-teamet i DataService og svarer på telefon fra kunder som har behov for dette. I tillegg kan han hjelpe deg å finne riktig abonnement av Office 365.

Øyvind har fagbrev i IKT-servicefag og har jobbet i DataService siden 2012. Han synes faget er gøy og liker å holde seg oppdatert. Øyvind blir stadig bedre på det han jobber med, og det kommer deg som kunde til gode!

472 40 179
oyvind@dataservice.no

Marit Strand Botnen

Kontorsjef

Marit jobber med den daglige driften av kontorene våre og har ansvar for regnskap, lønn og personal. Hun har også lang erfaring innen foto, salg og kundeoppfølging. Marit jobber med tekst og foto for web og samarbeider nært med kundene for å møte deres behov og se nye muligheter.

Marit har kontor på Jernbaneplassen på Rjukan. Hun har jobbet i DataService siden 2000 etter 2 år i Rjukan IT-Service og 10 år hos Fotograf Jacobsen. Hun har et sterkt kundefokus og er løsningsorientert. Hun jobber tett sammen med våre konsulenter og daglig leder for å gi kundene de beste mulige løsningene.

402 45 202
marit@dataservice.no

Hilde Haugen

Webredaktør

Hilde hjelper deg med alt fra digital strategi til å sette opp nettsider, og holder gjerne innholdet oppdatert for deg. Hun har erfaring fra flere felt; hun har vært innom systemutvikling, interaksjonsdesign og programmering ved siden av en mastergrad i bioteknologi. Hun har også gått på folkehøgskole der hun fordypet seg i digitale medier.

Fotografi er også noe Hilde synes er veldig gøy. Hun har brukt både kamera og programvare for bildebehandling, Adobe Lightroom og Photoshop, flittig i over ti år. Se noen eksempelbilder her!

Hilde har jobbet i DataService siden 2014 og har kontor i Telemark Næringshage i Kviteseid. Hun brenner for å gjøre deg synlig på nett gjennom søkemotoroptimalisering og kunderettet, brukervennlig innhold – helst sammen med noen fine bilder!

997 02 751
hilde@dataservice.no

Per Bjørge Hansen

IT-konsulent

Per Bjørge har jobbet med IT siden 1992. Nå jobber han med brukerstøtte og salg, og er med i brukerstøtte-teamet på Såheim kraftstasjon. Han jobber også med brukerstøtte for bredbåndsleverandørene rundt i Telemark og Numedalsområdet.

Per har også mye erfaring med bygging og konfigurering av PC-er, og har god kompetanse til å velge det riktige utstyret til deg. Han kan også hjelpe deg med grunnundersøkelser for å få tilbake data fra slettede og ødelagte harddisker.

926 07 867
perb@dataservice.no

Roger Elvesæther

IT-konsulent

Roger arbeider til daglig med programmering og drift av DataService sin serverpark. Han har treårig høyskoleutdannelse fra NITH.

Roger har kontor på Jernbaneplassen på Rjukan og har jobbet i DataService siden 2005. Før karrieren i DataService arbeidet han i Oslo for et av landets største IT-selskaper.

930 41 276
roger@dataservice.no
PGP

Odd Falck

IT-konsulent

Odd har flere ulike arbeidsoppgaver i DataService. Han har mye kunnskap om PC-produkter, bredbånd/fiber og nettverk. Han er en del av brukerstøtte-teamet. I tillegg har han både kunnskap og erfaring med oppsett av maskinpark og nettverk, både trådløst og kablet, for våre kunder. Han har også erfaring fra kurs og opplæring innen fagfeltet.

Odd har jobbet i Dataservice som innleid konsulent siden 2007 og ble ansatt i januar 2008. Han har fagbrev i IKT-driftsfag.

404 89 338
odd@dataservice.no

Leif Olav Skulestøyl

Lærling

Leif Olav begynte som lærling i 2015 og skal gå opp til fagbrev i 2017. Han hjelper kunder med blant annet utstyr, antivirus, oppsett av datamaskiner og rutere og ulike andre utfordringer. Han skal også etter hvert bli en del av vår telefonsupport for nettverksleverandører.

Leif Olav har mye erfaring med og interesse for PC-er og er veldig interessert i å lære mer og å kunne utfordre seg på ny teknologi.

453 95 474
leif.olav@dataservice.no

Back To Top