skip to Main Content

Kontakt din nye IT-avdeling

Kan vi hjelpe deg med å gjøre arbeidsdagen din mer effektiv? Ta gjerne kontakt med oss!

Vi har våre kontorer i Rjukan Næringshage sine lokaler på Rjukan og i Telemark Næringshage i Kviteseid.

Rjukan

DataService Rjukan AS
Jernbaneplassen 1
3660 Rjukan

Kviteseid

Telemark Næringshage
Kviteseidgata 18
3850 Kviteseid

Ansatte i DataService Rjukan

Trond Botnen

Daglig leder
926 99 788
trond@dataservice.no

I tillegg til å være daglig leder, jobber Trond som seniorkonsulent innen programmering og rådgiver for å finne løsninger som gjør hverdagen enklere for deg som kunde.

Trond startet som programmerer i datafirma på Rjukan i 1985 og har jobbet med flere store prosjekter. Han har deltatt i utvikling av bla. regnskaps-, fakturerings-, lønns- og saksbehandlersystem for norske kommuner, på oppdrag fra IBM. Han har utviklet booking-system for Norsk Informasjonsteknologi (NIT) som ble brukt av den olympiske radio- og tv-organisasjonen under Vinter-OL på Lillehammer. Han har utviklet webløsninger for kommuner sammen med Itum og senere med Tibe Drammen. Han jobber nå mye med Google Analytics og Ads.

En av Tronds styrker er at han raskt forstår kundens forretningsmodell og kan snakke med forskjellige fagmiljøer for å få til den datautvekslingen som er nødvendig for å forenkle kundens hverdag.

Øyvind Nordahl

IT-konsulent
472 40 179
oyvind@dataservice.no

Øyvind utfører mange oppgaver i DataService. Han drifter servere både internt og for kundene våre. Han bestiller og installerer pc-er og servere. Han er en del av brukerstøtte-teamet i DataService og svarer på telefon fra kunder som har behov for dette. I tillegg kan han hjelpe deg å finne riktig abonnement av Office 365.

Øyvind har fagbrev i IKT-servicefag og har jobbet i DataService siden 2012. Han synes faget er gøy og liker å holde seg oppdatert. Øyvind blir stadig bedre på det han jobber med, og det kommer deg som kunde til gode!

Marit Strand Botnen

Kontorsjef
402 45 202
marit@dataservice.no

Marit jobber med den daglige driften av kontorene våre og har ansvar for regnskap, lønn og personal. Hun har også lang erfaring innen foto, salg og kundeoppfølging. Marit jobber med tekst og foto for web og samarbeider nært med kundene for å møte deres behov og se nye muligheter.

Marit har kontor på Jernbaneplassen på Rjukan. Hun har jobbet i DataService siden 2000 etter 2 år i Rjukan IT-Service og 10 år hos Fotograf Jacobsen. Hun har et sterkt kundefokus og er løsningsorientert. Hun jobber tett sammen med våre konsulenter og daglig leder for å gi kundene de beste mulige løsningene.

Hilde Haugen

Webredaktør
997 02 751
hilde@dataservice.no

Hilde vil gjøre deg synlig på nett gjennom søkemotoroptimalisering og kunderettet, brukervennlig innhold – helst sammen med noen fine bilder!

Hun har jobbet i DataService siden 2014 og har kontor i Telemark Næringshage i Kviteseid. Før dette har hun vært innom flere felt; systemutvikling, interaksjonsdesign og programmering, folkehøgskolestudie i digitale medier, i tillegg til en mastergrad i bioteknologi.

Fotografi synes Hilde er veldig gøy. Hun har brukt både kamera og programvare for bildebehandling, Adobe Lightroom og Photoshop, i over ti år. Se noen eksempelbilder!

 

Roger Elvesæther

IT-konsulent
930 41 276
roger@dataservice.no

Roger arbeider til daglig med programmering og drift av DataService sin serverpark. Han har treårig høyskoleutdannelse fra NITH.

Roger har kontor på Jernbaneplassen på Rjukan og har jobbet i DataService siden 2005. Før karrieren i DataService arbeidet han i Oslo for et av landets største IT-selskaper.

PGP

Back To Top